ORTODONTIE

MoniStarDent - Cabinet stomatologie din Pipera/Voluntari iti ofera servicii si tarife complete pentru ortodontie dentara.

CABINET STOMATOLOGIE PIPERA/VOLUNTARI - ORTODONTIE

ortodontie stomatologica

Ce este ortodontia?

Ortodontia si Ortopedia dento-faciala este ramura stomatologiei care se ocupa de pozitionarea corecta a dintilor pe arcada si de corectarea deformatiile oaselor maxilare.

Tratamentul ortodontic nu este necesar doar pentru a avea un suras placut, ci si pentru a va pastra sanatatea dentara. Desi pe pacienti ii intereseaza mereu latura estetica, ortodontul este preocupat de o pozitionare corecta a dintelui pe arcada, de un unghi corect etc.

Este adevarat ca niste dinti perfect aliniati arata si foarte bine, dar mai important este ca astfel se elimina durerile din articulatia maxilarului, probleme de mestecat, se pot spala dintii mai usor, folosirea atei dentare este mai facila, iar igiena dentara mai buna inseamna si sanatate si evitarea parodontozei.

Asadar, ortodontia influenteaza:

  • Estetica - dintii asezati in pozitie corecta ofera un suras si o fizionomie agreabila care va da incredere in sine adolescentului si, mai tarziu, adultului.
  • Sanatatea dentara - alinierea corecta a dintilor reduce riscul aparitiei cariei, a paradontopatiei si traumatismelor dentare. Ortodontia reduce considerabil zonele dificile ca acces pentru periajul dentar, facandu-l mai eficace. Creeaza conditii optime de mentinere a igienei si sanatatii buco-dentare.
  • Funtionalitatea - prin alinerea dentara se asigura mentinerea in buna stare a functiilor aparatului dento-maxilar (masticatia, fonatia, deglutitia, fizionomia, autointretinerea).
TARIFE STOMATOLOGIE - ORTODONTIE
Consultație 80 RON
Aparat mobil/Arcadă 800 RON
Aparat fix - metalic 2000 RON
Aparat fix - fizionomic safir 3000 RON
Control periodic per arcadă 60 RON
Contenție post tratament 200 RON
Aparate extraorale (in functie de tipul aparatului) 400 - 800 RON
Aparat functional 1000 RON
Înlocuire bracket safir 100 RON
Imediat dupa Carrefour Colentina,
la doar 5 minute cu autobuzele R411, R412, R417, statia Cocorilor, din directia Obor spre Voluntari.  
 
Adresa si program:
Bulevardul Voluntari nr. 44, Voluntari Program:
De luni pana vineri, intre 10.00 - 20.00
 
Telefon info si programari:
021 352 9667
0727 244 808
 

Partenerii nostri de incredere

clinica voluntari
synevo
generali
europ assistance