Implantologie

Echipa noastra

Echipa este formata din medici tineri, bine pregatiti, avand competente distincte care acopera toata aria tratamentelor stomatologice.

Vezi echipa

Contact

Imediat dupa Carrefour Colentina, la doar 15 minute cu Maxi Taxi din directia Obor spre Voluntari.

 • Adresa:
  Bulevardul Voluntari nr. 44, Voluntari
 • Program:
  De luni pana vineri, intre 10:00 - 20:00
 • Telefon

Tarife tratamente

Toate preturile afisate au fost analizate si calculate astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai calitative tratamente, realizate cu cele mai bune si profesionale materiale.

Vezi tarife

Implantologie

implantologie

Implantul dentar - reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes.

Cum se realizeaza un implant dentar?

Tehnica inserarii consta cel mai uzual in doua etape:

In prima etapa se insereaza implantul in osul in care s-a realizat in prealabil un foraj, exact pe locul in care era inainte radacina. Se acopera cu gingia si se asteapta vindecarea (pentru fizionomie se pot face protezari provizorii);

A doua etapa, care are loc intr-o alta sedinta, cam la aproximativ 3-4 luni de la inserarea implantului, se descopera implantul si se ataseaza o extensie numita "bont protetic", pe care se va ancora coroana.

Implanturile dentare se pot folosi pentru lipsa unui dinte sau a mai multor dinti, in acest caz efectuandu-se o ancorare fixa (prin cimentare), fie doar pe implanturi sau mixt, pe implanturi si dinti naturali. Implanturile se pot folosi si la cei cu toti dintii lipsa, peste acestea aplicandu-se fie proteze fixe (pentru o mentinere mai buna a acestora), fie punti fixe ce restaureaza o intreaga arcada dentara. Pentru acest din urma exemplu e necesara o vasta experienta a implantologului.

In cazul lipsei unuia sau a 2-3 dinti, exista si alternativa mai conservatoare a puntilor dentare, care au de asemenea succes. Nu exista un avantaj net al unei metode fata de cealalta, alegerea fiind a dumneavoastra si a medicului dumneavoastra. Unii pacienti prefera implantul pentru a nu sacrifica dintii de langa cei lipsa, care ar trebui slefuiti pentru o punte.

Cat dureaza un implant dentar?

Un implant ar trebui garantat 10-15 ani, asa ca feriti-va de medicii care spun ca implanturile puse de ei vor rezista pentru totdeauna!

In momentul actual, rata succesului in implantologie este de 90-95%. Este o imbunatatire fantastica fata de acum 10 - 20 ani, cand rata de succes era mult mai mica, iar implantologia era ultima ramura a stomatologiei la care se apela in cazuri dificile, cand orice altceva esua.

Acum s-a ajuns ca implantologia sa fie prima varianta de tratament aleasa, si asteptam cu nerabdare momentul in care in implantologie rata de succes va fi de 100%.

Avantajele pe care le ofera implantele dentare:

 • Estetica deosebita
 • Posibilitatea protezarii fixe sau mobilizabile / demontabile dupa caz
 • Sacrificiul dentar redus, comparativ cu cel necesar pentru aplicarea unei punti dentare cimentate
 • Refacerea perfecta a formei anatomice a dintelui prin modelarea in laborator.
 • Rezistenta la uzura superioara
 • Culoarea dintelui nu se modifica in timp
 • Prin refacerea perfecta a conturului dintelui, contribuie la intretinerea sanatatii gingiei
 • Durata medie de exploatare mai mare decat a puntilor dentare
 • Iti rezerva inca o sansa de implant dupa ce primul s-a deteriorat (adica inca 15 ani)
 • Tratament biologic, acceptare, osteointegrare > 95%
 • Operatiunea de inserare NU DOARE, se face sub anestezie local

Alte tratamente

Tratamentul cariilor

Caria dentara este cea mai frecventa afectiune. Depistarea si tratarea lor in faza incipienta va scuteste de neplacerea cauzata de durerile dentare.

Endodontie

Tratamentul endodontic reprezinta una din cele mai importante etape de tratament, fiind etapa de care depinde integritatea si sanatatea ulterioara a dintelui.

Chirurgie

Sunt situatii cand este necesara abordarea chirurgicala pentru rezolvarea anumitor complicatii, probleme aparute la nivelul cavitatii orale.

Protetica

Protetica dentara se refera la inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa sau pe constructia coronara a unor dinti distrusi aproape in intregime, dar a caror radacina este sanatoasa.

Estetica si cosmetica

Venim in intampinarea cerintelor celor mai exigenti pacienti oferindu-va posibilitatea efectuarii celor mai moderne tratamente care sa asigure un zambet perfect.

Ortodontie

Ortodontia si Ortopedia dento-faciala este ramura stomatologiei care se ocupa de pozitionarea corecta a dintilor pe arcada si de corectarea deformatiile oaselor maxilare.

Parodontologie

Implantul dentar - reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes.

Radiologie

If you need a doctor for to consectetuer Lorem ipsum dolor, consectetur adipiscing elit. Ut volutpat eros adipiscing elit Ut volutpat. cancer care is power of dummy for all business.