Endodontie

Echipa noastra

Echipa este formata din medici tineri, bine pregatiti, avand competente distincte care acopera toata aria tratamentelor stomatologice.

Vezi echipa

Contact

Imediat dupa Carrefour Colentina, la doar 15 minute cu Maxi Taxi din directia Obor spre Voluntari.

  • Adresa:
    Bulevardul Voluntari nr. 44, Voluntari
  • Program:
    De luni pana vineri, intre 10:00 - 20:00
  • Telefon

Tarife tratamente

Toate preturile afisate au fost analizate si calculate astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai calitative tratamente, realizate cu cele mai bune si profesionale materiale.

Vezi tarife

Endodontie

endodontie

Tratamentul endodontic reprezinta una dintre cele mai importante etape de tratament, fiind etapa de care depinde integritatea si sanatatea ulterioara a dintelui. O carie care evolueaza in timp si ajunge de dimensiuni mari va da dureri mari pacientului, si pentru tratamentul acesteia va fi nevoie intr-o prima etapa de tratament endodontic (indepartarea pulpei dentare - comun cunoscut ca si "scoaterea nervului").

Principala cauza a pierderii dintilor este tratamentul endodontic incorect sau neefectuat la timp, care duce la dezvoltarea unor infectii endo-osoase ("abcese").

Un tratament endodontic efectuat cu profesionalism va va asigura ca in timp dintele dumneavoastra nu va prezenta procese infectioase la nivelul radacinii si, astfel, avand o radacina sanatoasa a dintelului, veti putea mentine integritatea structurii dentare o perioada extrem de lunga de timp.

Alte tratamente

Tratamentul cariilor

Caria dentara este cea mai frecventa afectiune. Depistarea si tratarea lor in faza incipienta va scuteste de neplacerea cauzata de durerile dentare.

Protetica

Protetica dentara se refera la inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa sau pe constructia coronara a unor dinti distrusi aproape in intregime, dar a caror radacina este sanatoasa.

Chirurgie

Sunt situatii cand este necesara abordarea chirurgicala pentru rezolvarea anumitor complicatii, probleme aparute la nivelul cavitatii orale.

Parodontologie

Boala parodontala ("parodontoza"), afectiune extrem de raspandita de cauza in principal microbiana era considerata in trecut ca netratabila.

Estetica si cosmetica

Venim in intampinarea cerintelor celor mai exigenti pacienti oferindu-va posibilitatea efectuarii celor mai moderne tratamente care sa asigure un zambet perfect.

Ortodontie

Ortodontia si Ortopedia dento-faciala este ramura stomatologiei care se ocupa de pozitionarea corecta a dintilor pe arcada si de corectarea deformatiile oaselor maxilare.

Implantologie

Implantul dentar - reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes.

Radiologie

If you need a doctor for to consectetuer Lorem ipsum dolor, consectetur adipiscing elit. Ut volutpat eros adipiscing elit Ut volutpat. cancer care is power of dummy for all business.