Chirurgie

Echipa noastra

Echipa este formata din medici tineri, bine pregatiti, avand competente distincte care acopera toata aria tratamentelor stomatologice.

Vezi echipa

Contact

Imediat dupa Carrefour Colentina, la doar 15 minute cu Maxi Taxi din directia Obor spre Voluntari.

 • Adresa:
  Bulevardul Voluntari nr. 44, Voluntari
 • Program:
  De luni pana vineri, intre 10:00 - 20:00
 • Telefon

Tarife tratamente

Toate preturile afisate au fost analizate si calculate astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai calitative tratamente, realizate cu cele mai bune si profesionale materiale.

Vezi tarife

Chirurgie

chirurgie

Sunt situatii cand este necesara abordarea chirurgicala pentru rezolvarea anumitor complicatii, probleme aparute la nivelul cavitatii orale. In general, toate acestea se realizeaza in clinca noastra fara probleme, pacientul fiind indrumat, sfatuit si consiliat in tot ceea ce presupune realizarea interventiei.

Realizam cu succes urmatoarele interventii:

 • extractii ale molarilor si caninilor inclusiv,
 • rezectii apicale,
 • chistectomii,
 • odontectomii,
 • extirpari tumorete de mici dimensiuni,
 • amputatii radiculare,
 • incizia abceselor periosoase.

Desi in general sunt proceduri ce induc pacientului o stare initiala de teama, cadrul creat de catre echipa medicala, lipsa durerii, cooperarea permaneta medic - pacient in decursul interventiei, fac ca orice teama initiala sa fie inlaturata cu succes.

Alte tratamente

Tratamentul cariilor

Caria dentara este cea mai frecventa afectiune. Depistarea si tratarea lor in faza incipienta va scuteste de neplacerea cauzata de durerile dentare.

Endodontie

Tratamentul endodontic reprezinta una din cele mai importante etape de tratament, fiind etapa de care depinde integritatea si sanatatea ulterioara a dintelui.

Protetica

Protetica dentara se refera la inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa sau pe constructia coronara a unor dinti distrusi aproape in intregime, dar a caror radacina este sanatoasa.

Parodontologie

Boala parodontala ("parodontoza"), afectiune extrem de raspandita de cauza in principal microbiana era considerata in trecut ca netratabila.

Estetica si cosmetica

Venim in intampinarea cerintelor celor mai exigenti pacienti oferindu-va posibilitatea efectuarii celor mai moderne tratamente care sa asigure un zambet perfect.

Ortodontie

Ortodontia si Ortopedia dento-faciala este ramura stomatologiei care se ocupa de pozitionarea corecta a dintilor pe arcada si de corectarea deformatiile oaselor maxilare.

Implantologie

If you need a doctor for to consectetuer Lorem ipsum dolor, consectetur adipiscing elit. Ut volutpat eros adipiscing elit Ut volutpat. cancer care is power of dummy for all business.

Radiologie

Venim in intampinarea cerintelor celor mai exigenti pacienti oferindu-va posibilitatea efectuarii celor mai moderne tratamente care sa asigure un zambet perfect.